Percorrer por autor Albuquerque, T.G.

Índice: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou inserir as letras iniciais:  
Mostrar resultados 66-85 de 211. < anterior   próximo >
DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
16-Dez-2015D6.5.2 – Workshop NUTRIAGEING workshop: Nutrition literacy for a healthy ageingAlbuquerque, T.G.; Costa, H.S.; Rauter, A.P.conferenceObjectrestrictedAccess
1-Nov-2013Desenvolvimento e validação de um método de UHPLC-DAD para determinar ácido carnósico, carnosol e ácido rosmarínico em alecrimSilva, A. Sanches; Costa, D.; Albuquerque, T.G.; Costa, H.S.lecturerestrictedAccess
1-Nov-2013Determinação de carotenóides em alecrim por UHPLC-DADSilva, A. Sanches; Costa, D.; Albuquerque, T.G.; Costa, H.S.lecturerestrictedAccess
30-Out-2015Determinação do perfil de ácidos gordos de salgados comercializados em grandes superfíciesAlbuquerque, T.G.; Silva, M.A.; Oliveira, M.B.; Sanches-Silva, A.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
Jun-2013Determination of astaxanthin in crayfish and its by-products by Ultra High Pressure Liquid ChromatographyRicardo, P.; Sanches-Silva, A.; Albuquerque, T.G.; Costa, H.S.; Castilho, M.C.; Ramos, F.conferenceObjectrestrictedAccess
Jun-2011Determination of Glucosamine by Ultra-high Pressure LC in Shrimp By-ProductsSanches-Silva, A.; Ribeiro, T.; Albuquerque, T.G.; Paseiro, P.; Sendón, R.; López-Cervantes, J.; Sánchez-Machado, D.I.; Soto Valdez, H.; Angulo, I.; Aurrekoetxea, G.P.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
Jun-2011Development of a Chromatographic Method for the Simultaneous Analysis of Seven Carotenoids and Two Vitamins in Food SamplesSanches-Silva, A.; Costa, H.S.; Albuquerque, T.G.; Finglas, P.conferenceObjectopenAccess
Out-2012Development of a national food composition database in Ukraine following EuroFIR and BaSeFood projectsKoval, N.; Pauk, A.; Buhyna, L.; Costa, H.S.; Albuquerque, T.G.; Sanches-Silva, A.; Plumb, J.; Roe, M.; Finglas, P.; Glibetic, M.; Boyko, N.conferenceObjectrestrictedAccess
Jun-2011Development of a reference material for L-ascorbic acid in fruits and vegetablesValente, A.; Sanches-Silva, A.; Albuquerque, T.G.; Costa, H.S.conferenceObjectopenAccess
1-Jul-2014Development of an orange juice in-house reference material and its application to guarantee the quality of vitamin C determination in fruits, juices and fruit pulpsValente, A.; Sanches-Silva, A.; Albuquerque, T.G.; Costa, H.S.articleembargoedAccess
Out-2011Dietary data and mortality patterns in countries of the Black Sea RegionNaska, A.; Sanches-Silva, A.; Albuquerque, T.G.; Costa, H.S.; Finglas, P.; Konic-Ristic, A.; Glibetic, M.; D’ Antuono, F.; Trichopoulou, A.; on behalf of the BaSeFood Black Sea area partnersconferenceObjectopenAccess
26-Jun-2014Effect of UV-C radiation on bioactive compounds of pineapple (Ananas comosus L. Merr.) by-productsFreitas, A.; Moldão-Martins, M.; Costa, H.S.; Albuquerque, T.G.; Valente, A.; Sanches-Silva, A.articleembargoedAccess
Mai-2011Eficácia da suplementação de vitamina A em crianças da República Democrática de São Tomé e PríncipeValente, A.; Albuquerque, T.G.; Carvalho, A.; Costa, H.S.conferenceObjectopenAccess
15-Out-2012Eicosapentaenoic and docosahexaenoic acids daily intake among diabetic and nondiabetic subjects: relation to cardiovascular diseaseValente, A.; Bicho, M.; Albuquerque, T.G.; Duarte, R.; Raposo, J.F.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
Out-2014Embalagens - veículo de informação alimentar: conhecimento dos hábitos de reciclagem dos consumidores portuguesesCarvalho-Costa, D.; Costa, H.S.; Albuquerque, T.G.; Reis, A.R.; Castilho, M.C.; Ramos, F.; Machado, A.V.; Sanches-Silva, A.conferenceObjectrestrictedAccess
16-Mai-2013Embalagens Activas Baseadas em Astaxantina e QuitosanoAlbuquerque, T.G.; Costa, H.S.; Sanches-Silva, A.conferenceObjectrestrictedAccess
1-Nov-2013Ensaios de migração: resultados preliminaresSilva, A. Sanches; Costa, D.; Albuquerque, T.G.; Costa, H.S.lecturerestrictedAccess
Set-2014Estudo para avaliar o grau de conhecimento dos consumidores sobre embalagens plásticasCarvalho-Costa, D.; Costa, H.S.; Reis, A.R.; Albuquerque, T.G.; Castilho, M.C.; Ramos, F.; Machado, A.V.; Sanches-Silva, A.conferenceObjectrestrictedAccess
Set-2013Evaluation of antioxidant activity of seed, pulp and peel from Annona Cherimola Mill. (Annonaceae)Santos, F.; Albuquerque, T.G.; Oliveira, M.B.; Sanches-Silva, A.; Costa, H.S.conferenceObjectrestrictedAccess
18-Set-2015Evaluation of aromatic plants: the challenge of the potential application to food packagingSanches-Silva, Ana; Carvalho-Costa, Denise; Albuquerque, T.G.; Castilho, Maria Conceição; Ramos, Fernando; Machado, Ana V.; Costa, H.S.lectureclosedAccess