Repositório Científico do Instituto Nacional de Saúde >

Browsing by Author Afonso, Cláudia

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 3 to 5 of 5
< previous 
Issue DateTitleAuthor(s)
Sep-2013Determination of arsenic and arsenic species present in three cooked fish speciesCoelho, Inês; Gueifão, Sandra; Costa, Sara; Afonso, Cláudia; Nunes, Leonor; Castanheira, Isabel
20-Aug-2014Evaluation of the risk/benefit associated to the consumption of raw and cooked farmed meagre based on the bioaccessibility of selenium, eicosapentaenoic acid and docosahexaenoic acid, total mercury, and methylmercury determined by an in vitro digestion modelAfonso, Cláudia; Costa, Sara; Cardoso, Carlos; Bandarra, Narcisa; Batista, Irineu; Coelho, Inês; Castanheira, Isabel; Nunes, M. Leonor
Oct-2013The emerging farmed fish species meagre (Argyrosomus regius): How culinary treatment affects nutrients and contaminants concentration and associated benefit-risk balanceCosta, Sara; Afonso, Cláudia; Bandarra, Narcisa; Gueifão, Sandra; Castanheira, Isabel; Carvalho, Maria Luísa; Cardoso, Carlos; Nunes, Maria Leonor
Showing results 3 to 5 of 5
< previous 

 

  © 2010 www.insa.pt - Todos os direitos reservados | Feedback Ministério da Saúde
Promotores do RCAAP   Financiadores do RCAAP

Fundação para a Ciência e a Tecnologia Universidade do Minho   Governo Português Ministério da Educação e Ciência PO Sociedade do Conhecimento (POSC) Portal oficial da União Europeia